​​

Kijk eens voor handgemaakte producten van het merk Gewoon Babs op de volgende pagina.

Gewoon Babs is een atelier waar alles kan, vraag naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde producten of andere kleurstellingen dan de voorbeelden op de site.

Of u nu opzoek bent naar een leuk kraamkado, iets voor een verjaardag of gewoon iets voor u zelf. Alles wordt gemaakt met veel liefde en de grootste zorg met een hele hoge kwaliteit!

www.gewoonbabs.com

Hoe werkt Green XL Horse?

1 miljoen schoonmakers voor de prijs van één!

Kan dat? Ja dat kan! Dat is de meerwaarde van schoonmaken met probiotische reinigingsmiddelen.
Probiotische schoonmaakmiddelen werken net als traditionele schoonmaaktechnieken: Ze verwijderen zichtbare vervuiling. Er is echter één belangrijk verschil: Potentiele ziekteverwekkers als schimmels en schadelijke bacteriën verdwijnen ook. Door de voedingsbodem hiervoor weg te nemen, zal het aantal slechte bacteriën en schimmels sterk worden gereduceerd. Daarnaast is het product veilig en duurzaam. De basis bestaat uit goede bacteriën en water en daardoor is dit het meest milieuvriendelijke product wat er in de professionele markt te krijgen is.

De stal of box is de plaats waar de meeste paarden minimaal 12 uur per etmaal staan. De stal is voor slechte bacteriën de ideale plaats om zich te bevinden en te vermeerderen door de warmte en het volop aanwezig zijn van voeding voor deze bacteriën. Denk daarbij aan uitwerpselen van het paard, vuil dat het paard mee naar binnen heeft gelopen en restjes van voer. Daarnaast worden er vaak diverse reinigings en verzorgingsproducten op paarden en hun dekens gebruikt. Ook deze producten zijn een voedselbron voor slechte bacteriën.

Reinigingsmiddelen met probiotica zijn inmiddels uitvoerig getest en goedgekeurd in de veeteelt. Bijvoorbeeld voor het reinigen van stallen voor paarden, koeien, of varkens. In die stallen zorgen ziekmakende bacteriën voor gezondheidsproblemen en de oplossing hiervoor werd tot nu toe vooral gezocht in sterke ontsmettingsmiddelen en in antibiotica. Na tientallen jaren werden de meest gevaarlijke ziektekiemen resistent voor deze middelen, waardoor steeds meer vee ziek werd.

Inmiddels is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat het de probiotische reinigers van GreenXL-Horse wél lukt om stallen schoon te houden  zodat de veestapel gezond blijft. Voor het schoonmaken van de stal is er GreenXL-Horse Stable Cleaner. Dit product blijft lange tijd na gebruik werkzaam door de activiteit van de probiotica in dit product. Om de werking van de Stable Cleaner te ondersteunen én nog verder te verlengen, is het raadzaam om de GreenXL-Horse Stable stabilizer te gebruiken.

 

GreenXL-Horse versterkt het immuunsysteem van het paard van buitenaf:

Als er sprake is van een verstoorde microflora bij het paard zelf, kan zich dat uiten in schimmelinfecties, plekjes, korstjes en schilfertjes. Mok en Chronisch Progressief Lymfeoedeem (CPL) hebben zo de kans toe te slaan en wondjes, jeuk en irrtiatie aan het paardenbeen te veroorzaken. Het gebruik van reguliere reinigingsproducten en shampoos op het paard, evenals het gebruik van medicatie, kan oorzaak zijn van een verstoord microflora. Om de natuurlijke balans weer te herstellen is er GreenXL-Horse shampoo. Voor de paarden met mok en Cronisch Progressief Lymfeoedeem is er de GreenXL-Horse Leg Cleaner.

Tuigage, dekens en borstels van het paard worden vaak niet direct in verband gebracht met huidproblemen van het paard. Toch spelen zij een grote rol in het instand houden van het probleem: ook zij zijn dragers van slechte bacteriën en voedselbronnen daarvoor. Speciaal hiervoor is er GreenXL-Horse Cap Cleaner. Dit product is in de eerste plaats ontwikkeld voor het reinigen en gezond houden van uw cap. Dit product heeft inmiddels bewezen méér in huis te hebben en kan zorgeloos worden toegepast op tuigage, dekens en borstels.

×
×
×
×
×
×
×