​​

Kijk eens voor handgemaakte producten van het merk Gewoon Babs op de volgende pagina.

Gewoon Babs is een atelier waar alles kan, vraag naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde producten of andere kleurstellingen dan de voorbeelden op de site.

Of u nu opzoek bent naar een leuk kraamkado, iets voor een verjaardag of gewoon iets voor u zelf. Alles wordt gemaakt met veel liefde en de grootste zorg met een hele hoge kwaliteit!

www.gewoonbabs.com

Veel gestelde vragen

Wat zijn pro-biotica?

Pro-biotica zijn veilige en goede bacteriën die een gunstig effect hebben op de gezondheid van mens en dier en bovendien goed zijn voor het milieu.

 

Wat is probiotisch schoonmaken?

Probiotica zijn voor mens en dier nuttige bacteriën die door een innovatieve technische ontwikkeling nu ook inzetbaar zijn in veilige reinigingsmiddelen. Net als de meeste huidige schoonmaakmiddelen verwijderen ze effectief het zichtbare vuil. Maar daarna gaan de goede bacteriën een stap verder en verminderen ook aanzienlijk de werking van schadelijke bacteriën. Dus behalve dat ze totaal niet belastend zijn voor de omgeving, maken deze probiotische schoonmaakmiddelen veel grondiger schoon.

Doordat er nuttige bacteriën achterblijven, houdt het effect niet op na een schoonmaakbeurt. Probiotisch schoonmaken werkt hierdoor langduriger en zorgt dat het risico op nieuwe schadelijke bacteriën en schimmels sterk wordt verminderd.

 

Hoe werkt Green XL?

Alle oppervlakken die behandeld worden met een product van Green XL krijgen een laagje met goede bacteriën. De bacteriën zorgen voor een stabiele micro-biologische omgeving. Dat wil zeggen dat ze aan het werk gaan en blijven om alle vuil op te ruimen. Daardoor verdwijnt de voedingsbodem voor ziekteverwekkende bacteriën. De goede bacteriën blijven enkele dagen actief. Pro-biotica eten vuil en daarmee verdwijnt de voedingsbodem voor ziekteverwekkers.


Zijn Green XL producten veilig voor mensen en dieren?

Alle Green XL producten zijn volkomen veilig te gebruiken door en in de omgeving van mensen en dieren. Beschermende kleding is niet nodig.

 

Wat zijn de gevolgen van een "overdosis"?

Een overconcentratie van een Green XL-product zorgt voor een hoger aantal goede Green XL-bacteriën op het behandelde oppervlak. Dit leidt alleen maar tot een sterker en langduriger gunstig effect.

 

Hoe is de houdbaarheid van de producten?

De producten zijn na opening 2 jaar houdbaar mits bewaard tussen 10 en 30 graden. Dirct zonlicht moet vermeden worden.

 

Zijn de Green XL-producten getest?

Reinigingsmiddelen met probiotica zijn inmiddels uitvoerig getest en goedgekeurd in de veeteelt.  Bijvoorbeeld voor het reinigen van stallen voor paarden, koeien, of varkens. In die stallen zorgen ziekmakende bacteriën voor gezondheidsproblemen en de oplossing hiervoor werd tot nu toe vooral gezocht in sterke ontsmettingsmiddelen en in antibiotica. Na tientallen jaren werden de meest gevaarlijke ziektekiemen resistent voor deze middelen, waardoor steeds meer vee ziek werd. GreenXL zorgt niet voor desinfectie, en zo ook voor resistentie, maar voor het versterken van de immuniteit van het dier.

 

Is er ook wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gebruik van Green XL producten?

Inmiddels is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat het de probiotische reinigers van Green XL wèl lukt om stallen schoon te houden, zodat de veestapel gezond blijft. Wat binnen de veeteelt is gelukt, kunt u thuis ook doen voor uw huisdieren.

Enkele ondezoeken die hebben plaats gevonden:

♦ Green XL-producten zijn goed gekeurd door externe erkende laboratoria op het gebied van huidgevoeligheid, orale toxiciteit en oogirritaties.

♦ Daarnaast zijn er onderzoeken geweest naar de veiligheid van de Green XL-producten In de Verenigde Staten en Canada en kunnen we concluderen dat Green XL producten geclassificeerd zijn als Biosafety Level 1 (wat zeer goed is). Ook is vastgesteld dat de bacteriën in Green XL producten  van natuurlijke oorsprong zijn en niet genetisch gemodificeerd.

♦ Er zijn academische onderzoeken uitgevoerd naar de prestaties van Green XL producten, onder andere door de Universiteit van Gent in het ziekenhuis Lokeren. De onderzoeksresultaten waren positief. Verder zijn soortgelijke onderzoeken uitgevoerd in Italië, Verenigde Staten en Engeland. De rapporten uit deze landen waren allemaal positief.

×
×
×
×
×
×
×