​​

Kijk eens voor handgemaakte producten van het merk Gewoon Babs op de volgende pagina.

Gewoon Babs is een atelier waar alles kan, vraag naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde producten of andere kleurstellingen dan de voorbeelden op de site.

Of u nu opzoek bent naar een leuk kraamkado, iets voor een verjaardag of gewoon iets voor u zelf. Alles wordt gemaakt met veel liefde en de grootste zorg met een hele hoge kwaliteit!

www.gewoonbabs.com

Paarden

Paarden

Paardenverzorging door toepassing van Probiotica

GreenXL-Horse producten zijn gebaseerd op microbieel management, waarbij er niet langer wordt gestreefd naar een volledig steriele omgeving, maar een stabiele en gezonde microbiële gemeenschap wordt gecreëerd. Dit kan worden bewerkstelligd met behulp van probiotische micro-organismen. Dit zijn veilige en nuttige bacteriën, die al jaren bekend zijn in en gebruikt worden door de voedingsindustrie en gezondheidszorg. GreenXL-Horse reinigingsproducten zijn geen desinfecterende middelen, maar probiotische reinigingsproducten.

Voor het schoonmaken van de stal is er GreenXL-Horse Stable Cleaner. Dit product blijft lange tijd na gebruik werkzaam door de activiteit van de probiotica in dit product. Om de werking van de Stable Cleaner te ondersteunen én nog verder te verlengen, is het raadzaam om de GreenXL-Horse Stable stabilizer te gebruiken.

GreenXL-Horse producten versterkken het immuunsysteem van het paard van buitenaf:
Als er sprake is van een verstoorde microflora bij het paard zelf, kan zich dat uiten in schimmelinfecties, plekjes, korstjes en schilfertjes. Mok en Chronisch Progressief Lymfeoedeem (CPL) hebben zo de kans toe te slaan en wondjes, jeuk en irrtiatie aan het paardenbeen te veroorzaken. Het gebruik van reguliere reinigingsproducten en shampoos op het paard, evenals het gebruik van medicatie, kan oorzaak zijn van een verstoord microflora. Om de natuurlijke balans weer te herstellen is er GreenXL-Horse shampoo. Voor de paarden met mok en Cronisch Progressief Lymfeoedeem is er de GreenXL-Horse Leg Cleaner.

Tuigage, dekens en borstels van het paard worden vaak niet direct in verband gebracht met huidproblemen van het paard. Toch spelen zij een grote rol in het in stand houden van het probleem: ook zij zijn dragers van slechte bacteriën en voedselbronnen daarvoor. Speciaal hiervoor is er GreenXL-Universal Cleaner. Dit product is in de eerste plaats ontwikkeld voor het reinigen en gezond houden van uw cap ( Cap Cleaner). Dit product heeft inmiddels bewezen méér in huis te hebben en kan zorgeloos worden toegepast op tuigage, dekens en borstels.

Er zijn geen producten in deze categorie.
×
×
×
×
×
×
×