​​

Kijk eens voor handgemaakte producten van het merk Gewoon Babs op de volgende pagina.

Gewoon Babs is een atelier waar alles kan, vraag naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde producten of andere kleurstellingen dan de voorbeelden op de site.

Of u nu opzoek bent naar een leuk kraamkado, iets voor een verjaardag of gewoon iets voor u zelf. Alles wordt gemaakt met veel liefde en de grootste zorg met een hele hoge kwaliteit!

www.gewoonbabs.com

HVAC Reiniging

HVAC Reiniging

Microscopische reiniging & bescherming met probiotica

Het jaarlijks onderhoud is van essentieel belang is voor alle HVAC systemen. Met het reinigings- en beschermingsmiddel van Green-XL kunt u dit onderhoud op een veilige en milieuvriendelijke manier uitvoeren. Dit product reinigt het “oppervlak”en neutraliseert alle geurtjes en vermindert zo op effectieve wijze het risico op schadelijke schimmels en allergenen. Green-XL reinigingsproducten bevatten een unieke samenstelling van probiotica. Dit nieuwe reinigingsmiddel werkt daardoor beter dan de conventionele chemische producten en biologische reinigingsmiddelen. Green-XL HVAC Reinigers bevatten een concentraat van gunstige bacteriën die een reinigend effect hebben en het risico op ziektekiemen in uw aircosysteem verminderen.

Er zijn geen producten in deze categorie.
×
×
×
×
×
×
×